فرمت استاندارد پایان نامه، نحوه ی انجام پایان نامه برق

ساخت وبلاگ

نحوه ی انجام پایان'>پایان نامه برق

انجام پایان نامه برق در پنج فصل نگارش می شود:

  • کلیات پایان نامه
  • مروری بر مطالعات پیشین
  • ارایه ی مکانیسم پیشنهادی برای رفع معضل پیشنهادی
  • شبیه سازی
  • نتیجه گیری و پیشنهادات

۱کلیات پایان نامه

این فصل از پایان نامه، حالت توسعه ی یافته ی پروپوزال نگارش شده است.

شیوه ی نگارش این فصل به این صورت است که در ابتدا مقدمه ای کلی در ارتباط با موضوع مورد بحث، چالش های موجود بر سر راه و مکانیسم پیشنهادی در پاراگراف آخر می باشد. دیگر بخش های این فصل، شامل اهداف پایان نامه، ضرورت انجام پایان نامه و نوآوری های پایان نامه می باشد که با شرح و بسط بخشهای متناظر با این مطالب در پروپوزال، این بخش را نگارش می­کنیم. در پایان این فصل نیز در قالب بخش بندی پایان نامه، به صورت خلاصه و در ۵ یا ۶ خط به معرفی اجمالی تمامی فصول پایان نامه می پردازیم.

۲مروری بر مطالعات پیشین

در این فصل ابتدا یک مقدمه کلی در ارتباط با سیستمها، تجهیزات، مکانیزمها، ساختارهای کنترلی و روشهای مورد استفاده در تحقیقات و مقالات پیشین ارایه می کنیم. این مطالب می تواند شامل موضوعات فرعی دیگری که مربوط به پایان نامه می باشد را نیز در بر گیرد، اما مطالب نگارش شده بایستی برخاسته از دل مقالات انجام شده در گذشته باشد. نکته ای که باید در این قسمت مورد توجه قرار گیرد، استفاده از مقالات به روز از پایگاه های معتبر باشد. بهتر است که این مقالات بیشتر از ژورنالها انتخاب شود.

۳ارایه مکانیسم پیشنهادی برای رفع معضل پیشنهادی

  • در این قسمت بایستی الگوریتمها، مکانیسمها و روشهای پیشنهادی در راستای موضوع پایان نامه مطرح گردد.
  • قابل توجه است که بیش از ۹۵ درصد این بخش بایستی منحصرا مربوط به نویسنده و ایده وی باشد (یعنی تکراری نباشد)
  • در این قسمت فرمول بندی ها، ساختارهای کنترلی، فلوچارت ها و روند انجام شبیه سازی تشریح می شود.

برای نگارش این قسمت، توصیه می شود که مقاله ای که به عنوان مرجع اصلی کار برگزیده شده، به طور کامل مطالعه گردد، مزایا و نوآوری های پیشنهادی از سوی ما در مقاله مورد نظر گنجانده شود و پیکربندی جدیدی برای مکانیسم ها و روابط موجود در مقاله در ذهن ایجاد شود.

سپس این مباحث در فصل سوم پیاده گردد. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که پراکندگی ارجاعات در این فصل جالب نیست و بیشتر توصیه می شود بخش های این فصل در صورت نیاز به مرجع اصلی ارجاع داده شود. در پایان این فصل، پس از مطالعه حدود ۱۵ مقاله به روز و معتبر، نتایج کار هر یک را در یک پاراگراف سه سطری بیان می کنیم. سپس در یک سطر مزیت کار خود را نسبت به این مقاله مطرح می کنیم.

۴شبیه سازی

در این فصل، بایستی مکانیسم ها، ساختارهای کنترلی و روشهای ارایه شده در فصل سوم در یک محیط نرم افزاری پیاده سازی گردد و نتایج حاصل از شبیه سازی استخراج گردد تا برتری کار ما نسبت به دیگر مطالعات انجام شده آشکار گردد. پیشنهاد می شود که نرم افزار انتخابی با توجه به موضوع پایان نامه انجام شود. شیوه نگارش این فصل به این صورت است که در ابتدا مقدمه ای در ارتباط با موضوع مورد نظر برای شبیه سازی، نرم افزار به کار رفته و مشخصات سیستم کامپیوتری بیان می کنیم.

سپس ورودی های مساله را بیان می کنیم. حال می توان برای آشکار شدن بهتر کارایی روش پیشنهادی، موضوع مورد نظر را در چندین سناریو یا حالت شبیه سازی کرد. سپس نتایج مربوط به هر سناریو و حالت مطرح می گردد و در هر مرحله مقادیر عددی و شکل موج های حاصل شده تشریح می گردد و نشان داده می شود که بر اساس این خروجی ها چگونه معضل یاد شده در موضوع پایان نامه حل شده است یا اینکه بهبود پیدا کرده است.

۵نتیجه گیری و ارایه پیشنهادات

در این فصل که شامل دو بخش اصلی است:

  • ابتدا در بخش نتیجه گیری در دو پاراگراف معضل مورد بحث پایان نامه را مطرح می کنیم
  • و سپس مکانیسم پیشنهادی برای رفع این مشکل را مطرح می سازیم.
  • در پاراگراف آخر نتایج حاصل از شبیه سازی را بیان می کنیم.
  • در قسمت پیشنهادات، نیز چنیدن طرح که موضوع پایان نامه را بهبود می بخشد، مطرح می کنیم.

جهت مشاوره رایگان در انجام پایان نامه خود با ما تماس بگیرید: 09352856768


برچسب‌ها: فرمت, استاندارد, پایان نامه

انجام پروژه های دانشجویی برق...
ما را در سایت انجام پروژه های دانشجویی برق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bargh-projects بازدید : 30 تاريخ : چهارشنبه 3 آبان 1402 ساعت: 1:46